13-14 mars 2013

Takimi  6te i Komitetit drejtues dhe grupit teknik te punes te Projektit “Youth Adrinet”. Takimi  6te i Komitetit drejtues dhe grupit...

12 dhe 13 Mars 2013

SEMINAR  VLERËSIMI DHE  BASHKËPUNIMI. SEMINAR  VLERËSIMI DHE  BASHKËPUNIMI.Në datat 12-13 mars 2013 Fondi  Shqiptar i Zhvillimit organizoi ne Durrës seminarin e ...

Bologna 7 dhe 8 mars 2013

FILLOJNË AKTIVITETET E ADRIGOV. FILLOJNË AKTIVITETET E ADRIGOV.Në kuadrin e fillimit te aktiviteteve te projektit AdriGov për një     qeverisje operacionale...

E Premte 01 mars 2013

MBI MBLEDHJEN E KOMISIONIT TË MBROJTJES SË TOKËS. MBI MBLEDHJEN E KOMISIONIT TË MBROJTJES SË TOKËS.Në mbledhjen e tij të datës...

E Premte datë 1 Mars 2013

ZHVILLOHET MBLEDHJA E RADHËS SË KËSHILLIT TË QARKUT. ZHVILLOHET MBLEDHJA E RADHËS SË KËSHILLIT TË QARKUT.Ditën e premte me 1 Mars...

14 dhe 15 Janar 2013

AdriGov projekt, kick-off: takim në Termoli dhe mbledhja e asamblesë se Eurorajonit Adriatik. AdriGov projekt, kick-off: takim në Termoli dhe mbledhja...

29 dhe 30 Dhjetor 2012

ZHVILLOHEN MBLEDHJET E KRYESISË DHE KËSHILLIT TE QARKUT SHKODËR. ZHVILLOHEN MBLEDHJET E KRYESISË DHE KËSHILLIT TE QARKUT SHKODËR.Me datë 29 dhe...

E mërkure 28 nëntor 2012

Kryetari i Këshillit të Qarkut nderon kujtimin e te rënëve për liri e pavarësi. Kryetari i Këshillit të Qarkut nderon kujtimin...

E Hënë 12 Nëntor 2012

MBLEDHJE E KËSHILLIT TE QARKUT. MBLEDHJE E KËSHILLIT TE QARKUT.Sot me datë 12 nëntor 2012 u zhvillua mbledhja e radhës të...

E Premte 9 nëntor 2012

Workshop: FORMIMI DHE NXITJA E PUNESIMIT NE QARKUN E SHKODRES. Workshop: FORMIMI DHE NXITJA E PUNESIMIT NE QARKUN E SHKODRES.Në kuadrin...