Me rastin e festës së Pashkëve 2021, në emër të Këshillit të Qarkut Shkodër si dhe në
emrin tim personal, UROJ të gjithë besimtarët Katolikë të Qarkut Shkodër,

GEZUAR PASHKET 2021!

Ju Uroj Paqe, Përparim dhe Mbarësi të gjithëve në udhët e jetës sonë shoqërore.
Le të përpiqemi me punë të përbashkët, për një të ardhme gjithnjë e më të mirë, për
një zhvillim të qëndrueshëm të qarkut, mbështetur në vlerat e vërteta të traditave, duke
rritur standardet për integrimin vendit !

KRYETARI
Hilmi LAKTI