Këshilli i qarkut Shkodër Përkujton sot në shenjë nderimi e falenderimi me kuora me lule Deshmorët e Atdheut, në këtë datë të rëndësishme e historike për mbrë Shqipëtarët.

Në Ditën e Dëshmorëve të Kombit janë të shumtë emrat e të gjitha kohërave që kujtohen me mirënjohje jo vetëm për vlerat e përjetshme dhe kontributin që dhanë për çlirimin e vendit për një të ardhme më të mirë, por edhe të gjithë ata që sakrifikuan jetën e tyre për liri, demokraci, të drejtat e njeriut dhe dinjitetin e çdo shqiptari.

#KeshilliQarkutShkoder
#VarrezateDeshmoreveShkoder
#LavdiDeshmoreveTeAtdheut