Kreu i qarkut Ndou me drejtuesit e projektit “Shpresa”. “Mbështetje ndaj qendrave të perkujdesit rezidencial”!

Kreu i qarkut të Shkodrës Edmond Ndou ka zhvilluar një takim me drejtuesit e projektit “Shpresa”, një organizatë jo qeveritare e cila prej vitit...

Kreu i qarkut Shkodër Edmond Ndou merr telegrame urimi nga drejtuesit evropian të nivele...

Zgjedhja e Edmond Ndout në krye të këshillit të qarkut Shkodër është përshëndetur nga disa prej drejtuesve europian të niveleve rajonale, me të cilat...

Një mision i veçantë pranë shtresave në nevojë

Me një mision të veçantë pranë shtresave në nevojë ku japin kontributin e tyre prej 18 vitesh në bashkinë Vau Dejës. Kënaqësi të prisja...

Mbledhja e Parë e Vitit 2024 e Këshillit Konsultativ për Qeverisjen Vendore.

📌Mbledhja e parë për vitin 2024 e Këshillit Konsultativ, Qeverisje Qendrore Vetëqeverisje Vendore! Diskutime të rëndësishme mes drejtuesve të bashkive dhe qarqeve, si dhe...

Ftesë Publike për Pjesëmarrje në Karnavalet e Shkodrës 2024

Të nderuar banorë të Qarkut Shkodër, Këshilli i Qarkut Shkodër ka kënaqësinë të njoftojë dhe të ftojë të gjithë qytetarët dhe vizitorët të marrin pjesë...

Përmirësimi i Koordinimit të Punës mes Këshillit të Qarkut Shkodër dhe Sektorëve të Tjerë

Në një takim të zhvilluar së fundmi, Kryetari i Këshillit të Qarkut Shkodër, Edmond Ndou, u takua me Drejtorin e Agjencisë Rajonale të Zhvillimit...

105 Vjet Vllaznia, Zemra Sportive e Shkodrës

Sot me 16 Shkurt, si qytetar, si sportdashës dhe Kryetar i Këshillit të Qarkut, dua të shpreh urimet e sinqerta me rastin e 105-vjetorit...

Këshilli i Qarkut, Nisma për Mbrojtjen e Mjedisit dhe Efikasitetin e Ujësjellësit. E mërkure...

Kryetari i Këshillit të Qarkut Shkodër, zoti Edmond Ndou, priti sot zyrtarë kryesorë të rajonit në një takim, për të diskutuar përparësitë dhe planet...

Takim miqësor me delegacionin e fondacionit shqiptaro amerikan

Sot, më 13 Shkurt 2024, në zyrën e tij, Kryetari i Këshillit të Qarkut, z. Edmond Ndou, pati në një takim miqësor me delegacionin...

Edmomd Ndou zgjidhet kryetar i Këshillit të Qarkut Shkodër

1 Shkurt 2024 Në një mbledhje jashtë radhe që u mbajt në sallën e Këshillit të Qarkut Shkodër, pas dorëheqjes së kryetares së mëparshme, duke...