Nënshkrimi i Kartës së Granadës,14 Shtator 2022

Këto projekte janë konsideruar si të suksesshme pasi partneret kishin marrë përsipër të rrisnin përgjegjësinë e qeverisjes lokale dhe rajonale në zbatimin e një...

Urim për Vitin e Ri Shkollor

Të dashur Mësues dhe Nxënës të Qarkut Shkodër! Më lejoni të përcjell Urimet për vitin e ri shkollor 2022-2023. Një Urim i veçantë shkon për vogëlushët...

21 GUSHT 2022

Këshilli i Qarkut Shkodër, sot përkujtoi me respekt dhe mirënjohje duke vendosur kurora me lule në Monumentin e “5 Heronjve të Vigut" në kujtim...

Gëzuar Kurban Bajramin!

Le ti gëzohemi sëbashku kësaj dite të begatë, në të cilën shpresa, dëshirat dhe ëndrrat tona kthehen nga i plotfuqishmi dhe realizimi i këtyre...

Gëzuar 1 Qershorin të gjithë fëmijëve

Falu gjithë mirësitë Të rrojnë me nderë në jetë Të mesojnë dituritë Të bëhen të vërtetë Të ndërtojnë mëmëdhenë Vlerat tja lartësojnë Mbi gjithë botën ta ngrenë Si lule ta zbukurojnë! ~...

Mbledhja e Këshillit Konsultativ

Këshilli i qarkut Shkodër ishte prezent në mbledhjen e Këshillit Konsultativ, Qeveri Qëndrore – Vetëqeverisje Vendore ku u diskutua për problematikat e turizmit 🏖...

Hapet zyrtarisht sezoni i turizmit malor në Bashkinë Malësi e Madhe

🏕Në Razëm hapet zyrtarisht sezoni i turizmit malor në Bashkinë Malësi e Madhe. 🏞Ndërsa gjatë ditës ka qëndruar i çelur panairi i pijeve dhe produkteve...

Hapet zyrtarisht sezoni turistik në Bashkinë Vau Dejës.

Tashmë turistët vendas si dhe ato nga çdo cep i botës janë të mirëpritur për të shijuar bukuritë e shumta natyrore që ofron territori...

Këshilli i qarkut Shkodër Përkujton sot 5 Majin

Këshilli i qarkut Shkodër Përkujton sot me 5 Maj, në shenjë nderimi e falenderimi me kuora me lule Deshmorët e Atdheut, në këtë datë...

Gëzuar Fiter Bajramin!

Me rastin e festës së Fitër Bajramit ju përcjellim urimet më të sinqerta duke ju dëshiruar fat, lumturi dhe harmoni ne familjet tuaja dhe...