E martë 27 nëntor 2012

AKTIVITET ME RASTIN E 100 VJETORIT TE PAVARËSISË Ditën e marte me 27 nëntor në hollin e selisë së këshillit të...

21-27 Tetor 2012

Vizitë studimore në Kroaci. Vizitë studimore në Kroaci.Në 21-27 Tetor 2012 Programi Rajonal  i Zhvillimit–Shqipëria Veriore organizoi një udhëtim studimor në...

E marte 2 Tetor 2012

Orosh, Mirditë, Komiteti Koordinues për bashkëpunim dhe zhvillim. Orosh, Mirditë, Komiteti Koordinues për bashkëpunim dhe zhvillim.Në kuadër të Programit mbi “Decentralizimin...

27-29 shtator 2012

Konferencë nismëtare me 27-29 shtator 2012, Suharekë , Kosovë. Konferencë nismëtare me 27-29 shtator 2012, Suharekë , Kosovë.Në kuadër të Programit...

20–23 shtator 2012

PANAIRI I AGROBIZNESIT DHE TURIZMIT 2012. PANAIRI I AGROBIZNESIT DHE TURIZMIT 2012.Në datat 20–23 shtator, në mjediset e Pallatit të Kongreseve,...

E shtunë 22 shtator 2012

Festivali i Futbollit të Paqes. Festivali i Futbollit të Paqes.Festivali i Futbollit të Paqes është një veprimtari që synon kultivimin e...

E Hënë 17 Shtator 2012

  Takim pune për regjistrimin e Njësive Ekonomike në Qark. Takim pune për regjistrimin e Njësive Ekonomike në Qark.Mbledhja e katërt...

12-13 Shtator CAGLIALI, Itali

Konferencë mbi Programin e mbështetjes së bashkëpunimit në mes qarqeve të mesdheut me ato të ballkanit. Konferencë mbi Programin e mbështetjes së bashkëpunimit në mes...