Kryetari i Këshillit të qarkut Shkodër z.Hilmi Lakti mikpriti nënkryetaren e Këshillit të qarkut Korçë znj.Mimoza Shuli ku sëbashku me Fondacionin “Humanitar Lions Club” në fshatin Obot shpërndanë pako ushqimore në ndihmë të familjeve të prekura nga përmbytjet në Njësinë Administrative AnaMalit.

Kryetari i Këshillit të Qarkut Shkodër, z.Hilmi Lakti në koordinim dhe me Njësinë Administrative #AnaMalit asistuan në procesin e shpërndarjes së bazës ushqimore në ndihmë të komunitetit të prekur nga përmbytjet, si kontribut i Fondacionit “Humanitar Lions Club”, për t’i ardhur në ndihmë banorëve në këtë zonë.

#Bashkē #solidaritet