Me rastin e festës së Pashkëve, në emër të Këshillit të Qarkut Shkodër si dhe në emrin tim personal, UROJ të gjithë besimtarët Ortodoksetë Qarkut Shkodër,

Duke Ju Uruar Paqe, Përparim dhe Mbarësi në udhët e jetës sonë shoqërore, le të përpiqemi të gjithë, për një të ardhme gjithnjë e më të mirë, me punën tonë të përbashkët, për një zhvillim të qëndrueshëm të qarkut, të mbështetur në vlerat e traditave tona, duke rritur standardet për integrimin vendit!

GËZUAR, PËRSHUMVJET PASHKËT!

KRYETARI
Hilmi LAKTI