KËSHILLI I QARKUT IFTAR ME GRA DHE VAJZA

Kryetarja e këshillit të qarkut Shkodër Greta Bardeli në muajin e madhërueshëm të Ramazanit ka shtruar një iftar tek medreseja e vajzave “Haxhi Sheh...

4 Shtator 2017

Nënë Tereza, Shenjtore e të Varfërve. Sot me 4 Shtator 2017, 1 vit pas Shejtrimit nga Ati i Shenjtë, Këshilli i Qarkut Shkodër në...

8 Shkurt 2020

Gazetarët nderohen me Çmimin “Hamit Borici” Në sallën e Këshillit të Bashkisë Shkodër, në kuadër të përfundimit të aktivitetit dy ditor “Festa e Miqësisë” që...

E mërkurë 16 Janar 2019

Këshilli i Qarkut mbledhje jashtë radhe për emergjencat Këshilli i Qarkut Shkodër ka ndjek së afërmi dinamikën dhe problemet e emergjencave civile të krijuar nga...

LAVDI DËSHMORËVE TË ATDHEUT 29 NËNTOR 2020

Përkujtuam çlirimin e Shqipërisë, më 29 Nëntor 1944, nga pushtuesit nazifashistë. Në shenjë respekti dhe mirënjohje, sot bashkë me veteranët e Luftës Nacional Çlirimtare #Shkodër...

PERDITESIMI I SITUATES SE RENDUAR NGA KUSHTET ATMOSFERIKE NE QARKUN E SHKODRES

Në territorin e Qarkut Shkoder, kemi pasur rritje të nivelit të lumenjve, zgjerim të sipërfaqeve të tokave bujqësore nën ujë në Njësinë Administrative Dajç...

15.05.2018

Kryetarja e këshillit të Qarkut Shkodër Greta Bardeli ka pritur në një takim nxënësin e shkollës “Hasan Riza Pasha” Igli Mlloja I cili është...

Këshilli i Qarkut Shkodër ndihmon shtresat në nevojë

8 Prill 2020 - Nën kujdesin e Kryetarit të Këshillit të Qarkut Shkodër zotit Hilmi Lakti dhe bashkëpunimin e administratës së këtij institucioni u...

ZHVILLOHET KONFERENCA “SHKODRA NË VITET KOMUNISTE 1945-1953”

Zhvillohet ne Shkodër konferenca me temën “Shkodra ne vitet komuniste 1945-1953”. Kjo konference shkencore organizohet nga Këshilli i Qarkut Shkodër. Te pranishëm ishin shume personalitete...

4 dhe 5 Nëntor 2019

Për një rritje të protagonizmit në sektorin Bujqësor Në kuadër të projektit AI-NURECC, me datë 4 dhe 5 Nëntor, në ambientet e Universitetit të Molise...