“NDERI I QARKUT SHKODËR” PIKTORIT MYFTAR CUBI

Këshilli i Qarkut Shkodër i akordoi titullin “Nderi i Qarkut Shkodër” artistit të shquar të mozaikëve Myftar Cubi . Ky titull iu dorëzua nga Kryetarja...

4 Shtator 2017

Nënë Tereza, Shenjtore e të Varfërve. Sot me 4 Shtator 2017, 1 vit pas Shejtrimit nga Ati i Shenjtë, Këshilli i Qarkut Shkodër në...

LAVDI DËSHMORËVE TË ATDHEUT 29 NËNTOR 2020

Përkujtuam çlirimin e Shqipërisë, më 29 Nëntor 1944, nga pushtuesit nazifashistë. Në shenjë respekti dhe mirënjohje, sot bashkë me veteranët e Luftës Nacional Çlirimtare #Shkodër...

PERDITESIMI I SITUATES SE RENDUAR NGA KUSHTET ATMOSFERIKE NE QARKUN E SHKODRES

Në territorin e Qarkut Shkoder, kemi pasur rritje të nivelit të lumenjve, zgjerim të sipërfaqeve të tokave bujqësore nën ujë në Njësinë Administrative Dajç...

KESHILLI I QARKUT SHKODER MIRATON BUXHETIN E VITIT 2021 SI DHE PBA 2021-2023

Këshilli i qarkut Shkodër organizoi sot mbledhjen Për buxhetin e vitit 2021 si dhe PBA 2021-2023 e cila është dhe mbledhja e fundit për...

Ndjekja e punimeve të asfaltimit të rrugës në fshatin Bardhaj

Vazhdojnë punimet në rrugën e fshatit Bardhaj, Bashkia Shkodër. U Inspektuan përsëri nga Këshilli i qarkut Shkodër ecja e punimeve për këtë investim. Financim...

8 Shkurt 2020

Gazetarët nderohen me Çmimin “Hamit Borici” Në sallën e Këshillit të Bashkisë Shkodër, në kuadër të përfundimit të aktivitetit dy ditor “Festa e Miqësisë” që...

E mërkurë 16 Janar 2019

Këshilli i Qarkut mbledhje jashtë radhe për emergjencat Këshilli i Qarkut Shkodër ka ndjek së afërmi dinamikën dhe problemet e emergjencave civile të krijuar nga...

“PJESËMARRJA DHE PËRGJEGJËSIA E SHOQËRISË CIVILE NË PROCESET E QEVERISJES VENDORE”,

Është tema e Konferencës Kombëtare ku këshilli i Qarkut Shkodër merr pjesë dhe perfaqesohet nga Sekretarja e institucionit znj. Edita Shoshi. Ky është aktiviteti...

KESHILLI I QARKUT SHKODER INSPEKTON PUNIMET NE BARDHAJ

U inspektuan sot punimet në rrugën e fshatit Bardhaj, Bashkia Shkodër, financim ky i cili po realizohet nga Buxheti i Këshillit të Qarkut Shkodër....