29 Maj 2014

Shkodër, 29 Maj 2014 në ambientet e hotel Colosseo-Shkodër, u zhvillua takimi i  radhës për paraqitjen e punës së deritanishme të Projektit "Muzeu Virtual...

Date 17.12.2016

Simpoziumi shkencor “Islam Dizdari  mesuesi, studiuesi, drejtuesi“. Simpoziumi shkencor “Islam Dizdari  mesuesi, studiuesi, drejtuesi“. Diten e Shtune me date 17.12.2016 u...

14 dhe 15 Janar 2013

AdriGov projekt, kick-off: takim në Termoli dhe mbledhja e asamblesë se Eurorajonit Adriatik. AdriGov projekt, kick-off: takim në Termoli dhe mbledhja...

Edicioni i IV-të, i Konkursit të Praktikave më të Mira 2020

Këshilli i qarkut Shkodër ishte pjesë e ceremonisë së shpërndarjes së çertifikatave në kuadër të projektit të Ambasadës së Zvicrës - "Bashki të Forta"...

15 dhe 16 Qershor 2016

Mblidhet në Bruksel Task Force për EUSAIR. Me 15 dhe 16 Qershor 2016 u mblodh në Bruksel në kuadër të organizimeve...

2 Dhjetor 2015

Mblidhet në Bruksel Eurorajoni Adriatiko - Jonian Me 2 Dhjetor 2015, në Bruksel me ftese të euro-parlamentarit Kroat Ivan Jakovcic, ish President i Euro-rajonit...

109-vjetorit të krijimit të Policisë së Shtetit

Kryetari i Këshillit të Qarkut Shkodër Z.Hilmi Lakti ishte sot i ftuar në festën e 109-vjetorit të krijimit të Policisë së Shtetit. 🎖Gjatë ceremonisë në...

Ne ndihme te familjeve te permbytura

Kryetari i Këshillit të qarkut Shkodër z.Hilmi Lakti mikpriti nënkryetaren e Këshillit të qarkut Korçë znj.Mimoza Shuli ku sëbashku me Fondacionin “Humanitar Lions Club”...

5 Maj 2020 Këshilli i Qarkut Shkodër vendos kurora në varrezat e dëshmoreve.

5 Maji, Dita e “Dëshmorëve të Atdheut”. Në ora 10.00 pranë varrezave të dëshmorëve Shkodër, në një ceremoni të thjeshtë përkujtimore, drejtues të Institucioneve...

E mërkure 10 Dhjetor 2015

Këshilli i Qarkut Shkodër, nënshkruan “Pledge to Peace”. Në selinë e këshillit të qarkut Shkodër, sot me 10 dhjetor 2015, në bashkëpunim me...