06 PRILL 2022

Këshilli i qarkut Shkodër organizoi sot mbledhjen e Rradhës së KQSH-së për vitin 2022 Me shumicë votash u miratua projekt - vendimi “Mbi miratimin e...

Këshilli i qarkut Shkodër sjell Urimet më të përzemërta për fillimin e muajit të...

Për të gjithë Besimtarët mysliman sot përjetojnë ardhjen e muajit Ramazan, muajit të agjërimit, muajit të Kur’anit, muajit të lëmoshës dhe ndihmës vëllazërore. Muaji Ramazan...

22 MARS 2022

🌸22 Marsi - shënon festën e Sulltan Novruzit. Sipas historisë së besimit bektashi, kjo ditë që përkon me lindjen e Imam Aliut në Qabe, simbolizon...

GËZUAR 7 DHE 8 MARSIN!

Me rastin e Festave të 7 dhe 8 Marsit, në emër të Këshillit të Qarkut Shkodër si dhe në emrin tim personal, Uroj të...

78 vjetori i e vrasjes së heroit të popullit Vasil Shanto

Në 78 vjetorin e vrasjes së heroit të popullit Vasil Shanto dhe dëshmorëve të Atdheut Reshit Rusi dhe Rifat Manjani, u nderuan në shenjë...

109-vjetorit të krijimit të Policisë së Shtetit

Kryetari i Këshillit të Qarkut Shkodër Z.Hilmi Lakti ishte sot i ftuar në festën e 109-vjetorit të krijimit të Policisë së Shtetit. 🎖Gjatë ceremonisë në...

Këshilli i qarkut Shkodër vendosi akordimin e titullit “Qytetar Nderi i Qarkut Shkodër” Imzot...

Këshilli i qarkut Shkodër me Vendim Nr 21 datë: 30.12.2021 vendosi akordimin e titullit "Qytetar Nderi i Qarkut Shkodër” Imzot Angelos Massafra. Kryetari i qarkut...

KËSHILLI I QARKUT PREZANTON INVESTIMIN NË BASHKINË FUSHË-ARRËZ

Këshilli i qarkut Shkodër ju prezanton me Investimin e radhës, këtë herë në Bashkinë Fushë-Arrëz. 🏘Me objekt: “Rikonstruksion, Asfaltim i Rrugëve të Brendshme” në Qytetin...

29 NËNTORI

🔴⚫️Është 29 Nëntori, festa jonë e lirisë, në peshën dhe dimensionet e së cilës qëndron sakrifica dhe heroizmi i popullit shqiptar dhe luftës partizane...

Dita Ndërkombëtare për Eliminimin e Dhunës ndaj Grave

Këshilli i qarkut Shkodër iu bashkua aktivitetit te organizuar nga Organizata “Gruaja te Gruaja” ne kuadër të 25 Nëntorit si “Ditën Ndërkombëtare për Eliminimin...