1 TETOR 2021

Shtëpia e të moshuarve në Shkodër zhvilloi sot një aktivitet për 1 Tetorin, “Ditën botërore të moshuarve”, shpallur me 14 dhjetor 1990 nga Asambleja...

Shkodra Jazz Festival

Shoqata Kulturore “Rrok Jakaj” falenderon Këshillin e Qarkut Shkodër dhe kryetarin z.Hilmi Lakti për mbështetjen e projektit “Shkodra Jazz Festival”, edicioni i 12-të Bashkë, për...

Shkodra humbet sot nje tjeter figurë të çmuar të skenës së artit, “Mjeshtri i...

Shkodra humbet sot nje tjeter figurë të çmuar të skenës së artit, “Mjeshtri i madh”, Paulin Preka. Ai do mbahet mend si një ikonë e...

27 GUSHT 2021

Na trishtoi pa masë lajmi për ndarjen nga jeta të “Mjeshtrit të Madh” mikut tonë, Kujtim Alija. Simbol i dashurisë për muzikën dhe festivalet e...

21 GUSHT 2021

Këshilli i Qarkut Shkodër, sot përkujtoi me respekt dhe mirënjohje duke vendosur kurora me lule në Monumentin e “5 Heronjve të Vigut" në kujtim...

Gëzuar Kurban Bajramin!

Le ti gëzohemi sëbashku kësaj dite të begatë, në të cilën shpresa, dëshirat dhe ëndrrat tona kthehen nga i plotfuqishmi dhe realizimi i këtyre...

30 QERSHOR 2021

Keshilli i Qarkut Shkodër mikpriti sot Shefin e sektorit te Turizmit Bashkia Pejë z.Virtyt Morina si she perfaqesuesin e organizatës Merimangat e Pejës Z.Mentor...

KESHILLI I QARKUT TAKOHET ME EKSPERTE TE BE-SE, PJESE E PROJEKTI “RITUUS”

Këshilli i qarkut Shkodër kishte kenaqesinë të presë në një takim zyrtar ekipin e eksperteve te projektit “Studimi i Turizmit të Integruar Rajonal dhe...

BARDHAJ, PËRFUNDON FAZA E TRETË E SHTRIMIT TË RRUGËS

Ka përfunduar shtrimi i rrugës Bardhaj-Bleran-Rrenc duke përmbyllur kështu fazën e tretë të këtij investimi. Ky projekt është mundësuar përmes financimit nga buxheti i...

E-KESHILLI, TRAJNIMI I KESHILLIT TE QARKUT SHKODER NE PARTNERITET ME QYTETARET

Keshilli i Qarkut Shkoder mikpriti sot trajnimin me teme: “ E-Keshilli ne partneritet me qytetaret ”, organizuar nga Shoqata e Keshillave te Qarqeve te...