Këshilli i qarkut Shkodër vendosi akordimin e titullit “Qytetar Nderi i Qarkut Shkodër” Imzot...

Këshilli i qarkut Shkodër me Vendim Nr 21 datë: 30.12.2021 vendosi akordimin e titullit "Qytetar Nderi i Qarkut Shkodër” Imzot Angelos Massafra. Kryetari i qarkut...

KËSHILLI I QARKUT PREZANTON INVESTIMIN NË BASHKINË FUSHË-ARRËZ

Këshilli i qarkut Shkodër ju prezanton me Investimin e radhës, këtë herë në Bashkinë Fushë-Arrëz. 🏘Me objekt: “Rikonstruksion, Asfaltim i Rrugëve të Brendshme” në Qytetin...

29 NËNTORI

🔴⚫️Është 29 Nëntori, festa jonë e lirisë, në peshën dhe dimensionet e së cilës qëndron sakrifica dhe heroizmi i popullit shqiptar dhe luftës partizane...

Dita Ndërkombëtare për Eliminimin e Dhunës ndaj Grave

Këshilli i qarkut Shkodër iu bashkua aktivitetit te organizuar nga Organizata “Gruaja te Gruaja” ne kuadër të 25 Nëntorit si “Ditën Ndërkombëtare për Eliminimin...

Iniciativa së Bashkisë Malësi e Madhe për të pastruar zonën e Bajzës

📌 📑 Në vijim të Planit Kombëtar të Pastrimit që ka nisur këto javë në të gjithë territorin tonë dhe që do të vijojë...

113 vjetori i Ditës së Alfabetit

Sot është 113 vjetori i Ditës së Alfabetit. Në 22 Nëntor 1908 Kongresi i Manastirit adoptoi alfabetin e parë të bashkuar të gjuhës shqipe. Në këtë...

SHOQATA E KËSHILLAVE TË QARQEVE TË SHQIPËRISË VLERËSOHET NË TAKIMIN RAJONAL TË BALLKANIT PERËNDIMOR

Projekti Zviceran Helvetas zhvilloi në Ohër të Maqedonisë së Veriut në datat 17-21 tetor, Workshop-in Rajonal mbi Advokacinë në Ballkanin Perëndimor. Shoqata e Këshillave të...

20 TETOR 2021

Në kuadër të zhvillimit dhe promovimit të aktiviteve kulturore ne #qarkunShkodër, kryetari i Këshillit të qarkut Shkodër Z. Hilmi Lakti ishte i ftuar sot...

“Tetori Rozë 🎀 në Shkodër”

Bëhu ti mbrojtëse e shëndetit tënd, ti ke mundësinë të zgjedhësh JETËN, në një betejë që mund të fitohet. Këshilli i qarkut Shkodër bën thirrje...

6 TETOR 2021

Këshilli i qarkut Shkodër kishte kënaqësinë te ishte i ftuar sot në aktivitetin e organizuar nga Agjencia e Menaxhimit të Burimeve Ujore në bashkëpunim...