E-KESHILLI, TRAJNIMI I KESHILLIT TE QARKUT SHKODER NE PARTNERITET ME QYTETARET

Keshilli i Qarkut Shkoder mikpriti sot trajnimin me teme: “ E-Keshilli ne partneritet me qytetaret ”, organizuar nga Shoqata e Keshillave te Qarqeve te...

5 Maji – Dita e Dëshmorëve të Atdheut

Këshilli i qarkut Shkodër Përkujton sot në shenjë nderimi e falenderimi me kuora me lule Deshmorët e Atdheut, në këtë datë të rëndësishme e...

URIM – Me rastin e festës së Pashkëve Ortodokse

Me rastin e festës së Pashkëve, në emër të Këshillit të Qarkut Shkodër si dhe në emrin tim personal, UROJ të gjithë besimtarët Ortodoksetë...

GEZUAR PASHKET 2021!

Me rastin e festës së Pashkëve 2021, në emër të Këshillit të Qarkut Shkodër si dhe në emrin tim personal, UROJ të gjithë besimtarët Katolikë...

KQSH i ftuar ne aktivitetin “Nga pavarsia drejt se ardhmes”

Këshilli i qarkut Shkodër kishte kenaqesinë të ishte i ftuar dhe pjesë e aktivitetit përkujtimor festiv "Nga Pavarësia Drejt së Ardhmes", nën kujdesin e...

Ne ndihme te familjeve te permbytura

Kryetari i Këshillit të qarkut Shkodër z.Hilmi Lakti mikpriti nënkryetaren e Këshillit të qarkut Korçë znj.Mimoza Shuli ku sëbashku me Fondacionin “Humanitar Lions Club”...

PERDITESIMI I SITUATES SE RENDUAR NGA KUSHTET ATMOSFERIKE NE QARKUN E SHKODRES

Në territorin e Qarkut Shkoder, kemi pasur rritje të nivelit të lumenjve, zgjerim të sipërfaqeve të tokave bujqësore nën ujë në Njësinë Administrative Dajç...

KESHILLI I QARKUT SHKODER MIRATON BUXHETIN E VITIT 2021 SI DHE PBA 2021-2023

Këshilli i qarkut Shkodër organizoi sot mbledhjen Për buxhetin e vitit 2021 si dhe PBA 2021-2023 e cila është dhe mbledhja e fundit për...

“PJESËMARRJA DHE PËRGJEGJËSIA E SHOQËRISË CIVILE NË PROCESET E QEVERISJES VENDORE”,

Është tema e Konferencës Kombëtare ku këshilli i Qarkut Shkodër merr pjesë dhe perfaqesohet nga Sekretarja e institucionit znj. Edita Shoshi. Ky është aktiviteti...

Edicioni i IV-të, i Konkursit të Praktikave më të Mira 2020

Këshilli i qarkut Shkodër ishte pjesë e ceremonisë së shpërndarjes së çertifikatave në kuadër të projektit të Ambasadës së Zvicrës - "Bashki të Forta"...