4 dhe 5 Nëntor 2019

Për një rritje të protagonizmit në sektorin Bujqësor Në kuadër të projektit AI-NURECC, me datë 4 dhe 5 Nëntor, në ambientet e Universitetit të Molise...

Dita Europiane e kujtesës së Viktimave të diktaturave.

Fjala e Kryetares së Këshillit të Qarkut Shkodër, zonjës Greta Bardeli, me 23 Gusht 2019, dita Europiane e kujtesës së Viktimave të diktaturave. Të nderuar zonja dhe zotërinj miq...

“Gruaja e hekurt”, nëna e dy fëmijëve…Arjola në luftë me kancerin: Mendoni vetëm për...

“Ju lutem mos postoni një status prej tri rreshtash për të prekunit nga kanceri. Nuk ka jetë që mblidhet në tri rreshta”! Ky mesazh...

Ndjekja e punimeve të asfaltimit të rrugës në fshatin Bardhaj

Vazhdojnë punimet në rrugën e fshatit Bardhaj, Bashkia Shkodër. U Inspektuan përsëri nga Këshilli i qarkut Shkodër ecja e punimeve për këtë investim. Financim...

“PJESËMARRJA DHE PËRGJEGJËSIA E SHOQËRISË CIVILE NË PROCESET E QEVERISJES VENDORE”,

Është tema e Konferencës Kombëtare ku këshilli i Qarkut Shkodër merr pjesë dhe perfaqesohet nga Sekretarja e institucionit znj. Edita Shoshi. Ky është aktiviteti...

5 Maj 2020 Këshilli i Qarkut Shkodër vendos kurora në varrezat e dëshmoreve.

5 Maji, Dita e “Dëshmorëve të Atdheut”. Në ora 10.00 pranë varrezave të dëshmorëve Shkodër, në një ceremoni të thjeshtë përkujtimore, drejtues të Institucioneve...

Edicioni i IV-të, i Konkursit të Praktikave më të Mira 2020

Këshilli i qarkut Shkodër ishte pjesë e ceremonisë së shpërndarjes së çertifikatave në kuadër të projektit të Ambasadës së Zvicrës - "Bashki të Forta"...

URIM , Me rastin e festës së Pashkëve

Me rastin e festës së Pashkëve, në emër të Këshillit të Qarkut Shkodër si dhe në emrin tim personal, UROJ të gjithë besimtarët Katolikë të...

1 Tetori dita Botërore e të moshuarve, Këshilli i Qarkut Shkodër gjendet pranë moshës...

Shtëpia e të moshuarve në Shkodër zhvilloi një aktivitet për 1 tetorin, ditën botërore të të moshuarve. Në respekt të protokollit të sigurisë, aktiviteti...

KESHILLI I QARKUT SHKODER INSPEKTON PUNIMET NE BARDHAJ

U inspektuan sot punimet në rrugën e fshatit Bardhaj, Bashkia Shkodër, financim ky i cili po realizohet nga Buxheti i Këshillit të Qarkut Shkodër....