Shtëpia e të moshuarve në Shkodër zhvilloi një aktivitet për 1 tetorin, ditën botërore të të moshuarve. Në respekt të protokollit të sigurisë, aktiviteti u zhvillua në mjediset e jashtme të institucionit. Ky aktivitet u mbështet nga Këshilli i Qarkut Shkodër.

 

 

 

Kreu i Këshillit të Qarkut, Hilmi Lakti uroj të moshuarit në këtë ditë të veçantë për ta dhe vuri theksin tek rëndësia dhe kujdesi i veçantë që duhet treguar kundrejt kësaj moshe.
Të moshuarit nën ritmet e muzikës dhe festës së organizua për to kaluan disa çaste ndryshe nga përditshmëria e tyre.