20–23 shtator 2012

PANAIRI I AGROBIZNESIT DHE TURIZMIT 2012. PANAIRI I AGROBIZNESIT DHE TURIZMIT 2012.Në datat 20–23 shtator, në mjediset e Pallatit të Kongreseve,...

E shtunë 22 shtator 2012

Festivali i Futbollit të Paqes. Festivali i Futbollit të Paqes.Festivali i Futbollit të Paqes është një veprimtari që synon kultivimin e...

E Hënë 17 Shtator 2012

  Takim pune për regjistrimin e Njësive Ekonomike në Qark. Takim pune për regjistrimin e Njësive Ekonomike në Qark.Mbledhja e katërt...

12-13 Shtator CAGLIALI, Itali

Konferencë mbi Programin e mbështetjes së bashkëpunimit në mes qarqeve të mesdheut me ato të ballkanit. Konferencë mbi Programin e mbështetjes së bashkëpunimit në mes...