Të dashur Mësues dhe Nxënës të Qarkut Shkodër!

Më lejoni të përcjell Urimet për vitin e ri shkollor 2022-2023.

Një Urim i veçantë shkon për vogëlushët që sot ulen për herë të parë në bankat e shkollës; Rrugëtim të mbarë për sa më shumë dituri..

Shkolla dhe dijet e përfituara janë një kontribut i çmuar, pasi nesër Ju do jeni njerëzit e formuar që do i shërbeni sa më mirë vendit.

Suksese dhe rezultate sa më të mira në mësime.

Kryetari i Këshillit të Qarkut.

Hilmi LAKTI