Me rastin e festës së Pashkëve, në emër të Këshillit të Qarkut Shkodër si dhe në emrin tim personal, UROJ të gjithë besimtarët e Krishterë të Qarkut Shkodër, GËZUAR DHE PËRSHUMVJET PASHKET!

 

Me rastin e festës së Pashkëve, në emër të Këshillit të Qarkut Shkodër si dhe në emrin tim personal, UROJ të gjithë besimtarët e Krishterë të Qarkut Shkodër, GËZUAR DHE PËRSHUMVJET PASHKET! Le të jetë kjo festë, simbol i bashkimit, solidaritetit, humanizmit, tolerancës dhe paqes! Të vazhdojmë të punojmë e të përpiqemi të gjithë së bashku, për një të ardhme gjithnjë e më të mirë, të zhvillojmë sa më mirë punën tonë të përbashkët në të gjithë sektorët e jetës, për të gjithë komunitetin e Qarkut tonë, për një zhvillim të qëndrueshëm të mbështetur në vlerat e vërteta të traditës si dhe duke rritur standardet për integrimin vendit tonë! GEZUAR Kryetarja Greta BARDELI