Me rastin e festës së Sulltan Novruzit, në emër të Këshillit të Qarkut Shkodër si dhe në emrin tim personal, UROJ të gjithë besimtarët e Bektashiane  të Qarkut

 

Me rastin e festës së Sulltan Novruzit, në emër të Këshillit të Qarkut Shkodër si dhe në emrin tim personal, UROJ të gjithë besimtarët e Bektashiane  të Qarkut Shkodër,

GËZUAR DHE PËRSHUMVJET FESTEN!

Le të jetë kjo festë, simbol i bashkimit, solidaritetit dhe humanizmit !

Uroj qe kjo dite simbolike te shoqërohet me gezim e hare dhe nje bilanc pozitiv per te gjithe familjet me perkatesi bektashiane, gjithe komunitetin e qarkut Shkoder, e shqiptaret kudo  qe jane, per me shume pune e suksese në të gjithë sektorët e jetës, perparim shoqeror, zhvillim e prosperitet kombëtar !

GEZUAR

Kryetaria
Greta BARDELI