Me rastin e Festës së  Bajramit, në emrin tim personal dhe të Këshillit të Qarkut Shkodër, dëshiroj t’u uroj të gjithë besimtarëve myslimanë të Qarkut tonë gëzim e lumturi në familjet e tyre.

Me rastin e Festës së  Bajramit, në emrin tim personal dhe të Këshillit të Qarkut Shkodër, dëshiroj t’u uroj të gjithë besimtarëve myslimanë të Qarkut tonë gëzim e lumturi në familjet e tyre. Harmonia dhe bashkëpunimi ndërfetar është një nga pasuritë më të mëdha të vendit tonë, ndaj të gjithë së bashku t’u gëzohemi festave fetare pavarësisht nga besimi.

GEZUAR BAJRAMIN!

Le të jenë këto ditë feste, një moment që të na frymëzojë për mirëkuptim të gjithanshëm, drejt një pune konkrete e korrekte për një të ardhme gjithnjë e më të mirë, e me shumë suksese për të gjithë komunitetin e Qarkut tonë, për  zhvillim e prosperitet kombëtar!

 

K R Y E T A R I
Greta BARDELI, GJONI