Shoqata Kulturore “Rrok Jakaj” falenderon Këshillin e Qarkut Shkodër dhe kryetarin z.Hilmi Lakti për mbështetjen e projektit “Shkodra Jazz Festival”, edicioni i 12-të
Bashkë, për të sjellë për të rinjtë dhe publikun profesionalizëm dhe mesazhe optimizmi përmes artit.

Faleminderit Këshilli i Qarkut Shkodër