Në emër të Këshillit të Qarkut Shkodër dhe në emrin tim personal, 
Uroj gjithë popullin e Qarkut Shkodër,

Në emër të Këshillit të Qarkut Shkodër dhe në emrin tim personal, 
Uroj gjithë popullin e Qarkut Shkodër,
GËZUAR 
Festën e Pavarësisë sonë Kombëtare dhe të Çlirimit të vendit.
Le të jenë këto festa,
simbole të lavdishme të historisë sonë kombëtare,
të jenë njëkohësisht dhe një nxitje e mëtejshme për një reflektim,
për një evokim të krenarisë sonë kombëtare,
për një Shqipëri më të mirë dhe sa më shpejt të integruar,
për një Flamur që gjithnjë valëvitet lart,
për paqe dhe prosperitet.
Gjithmonë Gëzuar.

KRYETARIA

Greta Bardeli-Gjoni