📌 📑 Në vijim të Planit Kombëtar të Pastrimit që ka nisur këto javë në të gjithë territorin tonë dhe që do të vijojë me të njëjtin ritëm e përkushtim,

♻️🏡Këshilli i qarkut Shkodër i bashkohet iniciativës së Bashkisë Malësi e Madhe për të pastruar zonën e Bajzës, pjesa e stacionit hekurudhor te Bajzës si dhe disa pika të tjera të qytetit.

👏🏻🚮Një falenderim Bashkisë Malësi e madhe si dhe Prefekti i qarkut Shkodër për punën dhe sensibilizimin kundrejtë kësaj kauze, sepse më e mira mënyrë për të treguar patriotizmin është pastërtia dhe përgjegjshmëria në hapësirat tona të përbashkëta 💚

#ShqipëriEPastër🚯 #PaktiGjelber
#bashkiamalësiemadhe #majlindaangoni #prefektiqarkutshkoder #qarkushkoder