Zhvillohet ne Shkodër konferenca me temën “Shkodra ne vitet komuniste 1945-1953”. Kjo konference shkencore organizohet nga Këshilli i Qarkut Shkodër.

Te pranishëm ishin shume personalitete si ish presidenti Bujar Nishani, deputet, kryetarja e bashkisë, klerik dhe zyrtar e ish zyrtar.

Kryetarja e qarkut Bardeli tha se kjo konference zhvillohet për te hedhur drite mbi ngjarjet e hidhura te komunizmit ne vitet 1945-1953.