Tashmë turistët vendas si dhe ato nga çdo cep i botës janë të mirëpritur për të shijuar bukuritë e shumta natyrore që ofron territori i kësaj Bashkie🌞🌲🏝🏞
Nën një atmosferë festive dhe panairit promovues të vlerave të turizmit në Bashkinë Vau Dejës çelet sezoni turistik me pritshmëri akoma më të mëdha këtë vit.
Paçim një sezon të mbarë në mbarë qarkun e Shkodrës!🤝

#qarkushkoder
#bashkiavaudejës
#ejanëvaudejës