🏕Në Razëm hapet zyrtarisht sezoni i turizmit malor në Bashkinë Malësi e Madhe.
🏞Ndërsa gjatë ditës ka qëndruar i çelur panairi i pijeve dhe produkteve bio që prodhohen në Malësi, në orët e pasdites është zhvilluar një koncert i harmonizuar me një program të pasur me artistë të trevës duke krijuar një ambient tepër festiv e në harmoni me peisazhin mahnitës të Razmës turistike.

🎊 Ka disa vite që çelja zyrtare e turizmit malor në Malësi kthehet në një ditë feste.
#qarkushkoder
#BashkiaMalesieMadhe
#turizem2022