SHKODRA TE NDEROJE NENE TEREZEN

Ne mbledhjen ë radhes se keshillit Bashkiak Keshilltarja Greta Bardeli Gjoni, njekohesisht dhe kryetare ë keshillit te qarkut Shkoder i ka kerkuar Bashkise Shkoder qe ne kuader te Shenjtrimit te Nene Terezes te organizihet nje aktivitet ne qender te qytetit ne menyre qe dhe Shkodra qe ka nje lidhje te rendesishme me kete figure ti kushtoje nje vemendje te vecante kesaj ngjarje te madhe per gjithe njerezimin. Nene Tereza do shpallet shenjtore me 4 htator ne nje ceremoni soleme ne Vatikan, ku pjese ë kesaj ngjarjeje te madhe pritet te jene qytetaret ë qarkut Shkoder ë  mijera shtetas shqiptare.