Në 78 vjetorin e vrasjes së heroit të popullit Vasil Shanto dhe dëshmorëve të Atdheut Reshit Rusi dhe Rifat Manjani, u nderuan në shenjë përkujtimi me kurora me lule nga Nënkryetari i Këshillit të qarkut Shkodër Z.Lulzim Zaraj, Kryebashkiaku Tonin Marinaj, Prefektia Majlinda Angoni si dhe përfaqësues të autoriteteve vendore dhe familjeve të dëshmorëve.

#Lavdi dëshmorëve të Atdheut!