Në kuadër të zhvillimit dhe promovimit të aktiviteve kulturore ne #qarkunShkodër, kryetari i Këshillit të qarkut Shkodër Z. Hilmi Lakti ishte i ftuar sot ne Bashkinë Vau-Dejës mbi mundësitë e bashkëpunimit dypalësh mes Institutit Yunus Emre dhe Bashkisë Vau Dejës në avancimin e programeve të kulturës dhe edukimit.

Vlerësuam kontributin e Yunus Emre Enstitüsü për Qarkun Shkodër, 🇦🇱🇹🇷 si dhe jemi në mbështetje të plotë të iniciativave kulturore në vazhdën e mbështetjes të të gjithë bashkive të #QarkuShkodër në fushën e kulturës.
Yunus Emre Enstitüsü – Shkodër

Prefekti i Qarkut Shkodër
Këshilli i Qarkut Shkodër