ATRAKSIONE TË SPIKATURA TURISTIKE TË QARKUT

Kalaja e Shkodrës ndodhet në hyrjen jugore të qytetit, në një pozicion strategjik, rrethuar nga lumenjtë Buna, Drini dhe Kiri. Muret rrethuese janë 880...

Sistemi bankar dhe financiar/ Kompanitë e sigurimeve

Sistemi bankar dhe financiar/ Kompanitë e sigurimeve

Restorante/ bare

Restorante/ bare

Shtëpi pritëse

Shtëpi pritëse

Hotelet

 Hotelet ne Shkodër HOTEL COLOSSEOVendndodhja: Hoteli ndodhet në qendër të qytetit të Shkodrës. Rruga : "13 Dhjetori", Shkodër. Tel.:00 355 224 75 13 Fax:...

Histori

Hartë e fillim shekullit te XIX Qyteti i Shkodrës është themeluar ne shek. IV para Krishtit prej fisit Ilir të Labeatëve. Ka...

Procedurat e vizave

Proçedurat e vizave dhe Rregullat doganore Sipas rregullave të Kodit Doganor, janë të ndaluar të hyjnë në territorin e vendit armë zjarri, municione, lëndë...

Pikat e hyjres

Pikat e hyrjes në Qarkun Shkodër Me avion I vetmi aeroport ndërkombëtar i vendit është Aeroporti “ Nënë Tereza “ (www.tirana-airport.com.al), 88 km nga...

Pozita gjeografike

Qarku Shkodër, shtrihet në Shqipërinë veriore, në Alpet Shqiptare (lindje veri), në Ultësirën Perëndimore (perëndim jug) dhe në krahinën malore qendrore pjesa juglindore e...