Hotelet ne Shkodër

HOTEL COLOSSEO
Vendndodhja:

Hoteli ndodhet në qendër të qytetit të Shkodrës.
Rruga : “13 Dhjetori”, Shkodër.
Tel.:00 355 224 75 13
Fax: 00 355 224 75 14
Cel: 00 355 68 20 60 130
E-mail:
info@colosseohotel.com
http://www.colosseohotel.com/

 

Shërbim 24/7 – 45 dhoma / 90 shtretër
•25 Twin rooms •6 single rooms •8 double rooms •1 triple room •1 familiar room
•2 apartamente •1 suite e madhe •1 suite e vogel
Internet wireless, Fax, Printer, Fotokopje
Orari i regjistrimit: Pas 12:00  Orari i pageses: Deri ne 12:00

 


Hotele ne Velipojë

 HOTEL VALZ VELIPOJË

Hotel Valz ndodhet ne qender te plazhit te Velipojes.Kapaciteti i tije eshte : 3 dhoma dyshe, 4 dhoma treshe, 14 dhoma katershe dhe 3 suita.Hoteli ka 5 kate, 20 vende per parking, kënd per fëmije, oborr dhe verande. Menaxhoher nga nje personel prej 10 vetash.Cdo dhome e hotelit posedon : Banjo, Ballkon, Klima (ajër te kondicionuar), Minibar, Frigorifer, Televizor me Satelit, Vaske dhe Lavatrice.Ju mund te beni prenotime ditore ose disa ditore, për person (pra shtrat) dhe per dhome.Hotel valz ka nje bar restorant tepër modern dhe te bukur, një ambient tepër interesant mbi hotel ne te cilin mund te shijoni pejsazhin e plazhit te Velipojës, si dhe ofron guida dhe informacione te ndryshme për te kaluar dite tepër te bukura ne ketë plazh …Mbi te gjitha, hotel Valz ofron profesionalizëm, cilesi maksimale dhe komoditet …

 

Adresa: Velipojë, Qendër Shkodër, Shqipëri

Telefon: (+355) 26780257
Fax: (+355) 22250881
Numri i celularit: (+355) 692085830
Internet: http://www.hotelvalz.com
Informacion: info@hotelvalz.com


 Hotele ne Razem

Hoteli ka një kapacitet prej 14 dhomash ku të gjitha janë me cmimim më konkurues. Dhoma dyshe, dhoma treshe dhe dhoma familjare.Bari ka dy hapësira, brenda dhe jashtë. Brenda ka një hapësire interesante me një komoditet dhe qetësi maksimale, ndërsa jashtë ofron një gjelbërim dhe një hapësire te këndshme për të kaluar qaste të bukura