Shoqata Kulturore Artistike dhe Sportive “Ana e Malit”   

Misioni:
Kjo shoqate eshte themeluar me 1 Dhjetor 1999 dhe qellimi i saj eshte sensibilizimi e opinionit te Anes se Malit per te evitentuar vlerat morale, shoqerore, tradicionele, patriotike, dhe kulturore.

Projektet e zbaturar:
Deri tani ka realizuar keto projekte:
Ø       Folklorin midis dy trevave Shqiptare me kombesi te ndryshme etnografike te zones
Ø       Spartakiaden e futbollit mes te rineve te zones se Anes se Malit
Ø       Panairin e zones ne bashkepunim me Qendren e Zhvillimit te Shoqerise Civile (CSDC-OSCE) Shkoder
Ø       Promovime librash (5 autore te ndryshem)
Ø       Organizim ngjarjesh perkujtimore te Luftes Antifashiste Nacional Clirimtare
Ø       Aktivitete rinore ne bashkepunim me veteranet e luftes
Ø       Krijimin e muzeut historik, etnografik, kulturore te zones se Anes se

 

 

Adresa: L. Ahmet Haxhija, Rr: S.Golemi, Shkoder
Person kontakti: Ruzhdi Pode
Tel: 0682285317