Shoqata “JEHONA E SHKODRES”

Misioni:
Ndihmon ne ngritjene vlerave kulturore dhe artistike ne rajonin e Shkodres si dhe ne identifikimin e dhe ngritjen e talenteve te reja ne fusha te ndryshme te artit (picture, sculpture, poezi, kenge etj.) organizon festa kombetare dhe locale si dhe sofra shkodrane me aktore te humorist dhe estrades per te ruajtur traditene kenges polpullore qytetare shkodrane. Qe ne fillmet e saj shoqata ka patur si qellim te zgjoje dhe te promovoje vlerat e perbashketa kulturore artistike Ulqin-Shkkoder. 

Aktivtitetet/Projektet e realizuara:
Ø                   Pranvere-vjeshte turne artistic ne te gjithe zonen e Veriut 2001
Ø                   Aktivitet kulturor ne komunen e Ulqinit 2001
Ø                   Recital” 30 vjet ne skene” me kengetarin popullor Shaban Gjeka
Ø                   Turne kulturor artistic “Festa e Lirise” Kosove 2001
Ø                   “Nentori i Lirise”Kosove 2001
Ø                   Organizon cdo vit “Sofra Shkodrane” 

Adresa:L.Guerile, Rr. R.Rusi, No. 31 Shkoder,
Tel: 45910
Mobile: 0682425196