Nga Rozafa hijerëndë mijëravjeçare, tek muzetë modernë që pasqyrojnë traditën dhe kulturën e pasur të qytetit, Shkodra ka mjaft arsye për të thërritur vizitorë. Falë dhe liqenit më të madh të Ballkanit dhe lumenjve që kryqëzohen me njëri tjetrin, fotot e shkrepura këtu janë vërtet poetike, ndaj po ju paraqesim disa nga të preferuarat tona!

1. Liqeni i Shkodrës

Shiroka, Liqeni i Shkodrës. Foto nga IntoAlbania.

2. Xhamia e Plumbit

Xhamia e Plumbit, Shkodër, foto nga IntoAlbania.

3. Ndërtesat veneciane

Ndërtesat veneciane në lagjen Gjuhadol, Shkodër. Foto nga IntoAlbania.

4. Ura e Mesit

Mesi Bridge

Ura e Mesit, Shkodër, foto nga IntoAlbania.

Ura e Mesit, Shkodër, foto nga Liridon Shala

5. Shëtitorja

Promenade in Shkodra

Shëtitorja e Shkodrës, foto nga IntoAlbania.

6. Venice Art Mask Factory

Brenda Fabrikës së Maskave Veneciane, foto nga IntoAlbania.

7. Kompleksi “Ndre Mjeda”

“Ndre Mjeda” Center

Pamje nga lart e kompleksit, Shkodër. Foto nga IntoAlbania.

8. Vendi i Dëshmisë dhe Kujtesës

Hyrja e muzeut, foto nga IntoAlbania.

9. Kalaja e Rozafës

Kalaja e Rozafës, foto nga IntoAlbania.

Pamje nga Kalaja e Rozafës. Foto nga Liridon Shala

10. Muzeu Kombëtar i Fotografisë Marubi

Një nga dhomat e muzeut, foto nga IntoAlbania.