Projekti Qytetet Krijuese  

Misioni:
Ta bejme Shkodren nje qytet te bukur (shfrytezimi i te gjitha formave kreative me baze kulturen per permiresimin e cilesise se jetes dhe zgjidhjen e problemeve. 

Projektet/Aktivitetet e realizuara:
Ø       Ne Diten e Qyteteve te Pastra projekt I perbashket me OSCE, CSDC dhe organizatat mjedisore
Ø       Ditet e Kafeve Krijuese
Ø       Lyerje fasadash publike
Ø       Ballo me maska
Ø       Organizimi i festave te fundvitit
Ø       Album etnografim Nga e Tradita tek e Ardhmja ( me veshje te tradites dhe stilizimi i tyre – perurimi behet me 25 Netor, 2005
Ø       Publikimi i fotove Marubi (perfundimi ne fund te vitit 2005)
Ø       Pjesemarrje ne Diten e Qyteteve te Pasta
Ø       Pergatitja dhe publikimi i fletepalosjes QYTETE KRIJUESE
Ø       Promovimi i njevjetorit – 1 vit CREATIVE CITY   

Persona Kontakti: Armando Lohja
Person Kontakti: Valbona Karakaci
TEL. 0692075176
FAX 02244175
Email:
 armandolohja@yahoo.de
Email: valbonakarakaci@yahoo.co.uk