Levizja Mjaft Klubi qytetar Shkoder 

Misioni:
Inkurajimi qytetareve ne vendimarrje.  

Aktivitetet e realizuara:
Ø       Maj 2004- U plotesuan 500 pyetesore ne lidhje me kushtet e universitetit te Shkodres. Rezultatet iu komunikuan personave pergjegjes dhe ato premtuan me shume pergjegjshmeri dhe transparence.
Ø       Tetor 2004- Ne bashkepunim me pedagoget dhe studentet e Universitetit te Shkodres u firmos nje peticion prej 700 firmash me ane te te cilit ky grup interesi kerkonte te kete energji elektrike gjate orarit te mesimit.
Ø       Tetor 2004- Deklarate per shtyp e cila u be duke marre shkas nga e-mailet, letrat dhe telefonatat nga studente te ndryshem mbi problemin e korrupsionit ne administraten e konvikteve te qytetit.
Ø       Nentor 2004- Debat publik mes kryetarit te bashkise dhe qytetareve te Shkodres ne sallen e kinemase se qytetit. Nje vit pasi ka marre mandatin a i ka mbajtur ai premtimet e bera?
Ø       Nentor 2004- Panair i promovimit te produkteve lokale. Qellimi i ketij aktiviteti ishte qe te tregonim edhe nje here vlerat dhe kulturen e qytetit tone.
Ø       Dhjetor 2004- Firmoset peticioni me ane te te cilit qytetare te te gjithe Shqiperise, si dhe te Shkodres kerkojne rritjen e buxhetit te arsimit. Qellimi arrihet plotesisht. Buxheti i arsimit per vitin 2005 rritet me 4%.
Ø       30 Dhjetor 2004- Mega Party me rastin e festive te fundvitit.

 

Eralda Nikshiqi: 0692268780
Antonela Melonari : 0692377099
Nimet Bushati: 0692381312
Ervis Voti: 0692268939
Marin Zadeja: 0692083506
Person Kontakti ne Tirane: Besjan Pesha
Tel: 0682056036
E-mail:
bp@mjaft.org
Per me teper informacion vizitoni faqen tone te internetit: www.mjaft.org