Klubi “DEBATE RINORE”        

Misioni:
Puna me rinine dhe adoleshentet e shkollave te mesme per te zhvilluar debate dhe aftesi leadershipi. 

Projektet/Aktivitetet e realizuara:
Ø       Realizim i nje debate ne anglisht ndermjet shkollave te qytetit. 

 

Adresa: L. A. Haxhija, Rr: Omarej, Nr 15, Shkoder
Person kontakti: Fatjona Haka
Telefon:+355 (0) 69 23 55 956
E – mail: fatjonahaka@yahoo.com