Grate Intelektuale te Shkodres 


Misioni:
Fuqizimi i grave;
te drejtat e grave
 

Projektet/Aktivitetet e realizuara: 
Ø       Hapja e nje ekspozite 3-ditore me prodhime artizanale dhe tradicionale te rajonit te Shkodres 2003-financuar nga Bashkia Shkoder
Ø       Projekti” Fushate ndergjegjesimi nderkufitare mbi problemin e grave te trafikuara” sponsorizuar nga ambasada norvegjeze ne Tirane 2003
Ø       Projekti “ Kurse trajnimi per grate nga zonat rurale per krijimin e bizneseve te reja “Qershor –Nentor 2004, financuar nga Ambasada Amerikane  ne Tirane
Ø       Projekti”Ndergjegjesim,trajnim mbi situaten e vajzave te trafikuara ne verilindje te Shqiperise dhe Kosove “2004-2005, Financuar nga Ambasada Norvegjeze ne Tirane

 

Adresa: L. Qemal Stafa, Rr. Daut Boriçi, Nr.1141 Shkoder
Person kontakt: Dr. Zenepe Dibra
Tel./Fax: ++355 22 41229
Cel:+355 (0) 692185291
E-mail:zdibra@yahoo.it