Forumi Shkodran 

Misioni:
Rritja e ndergjegjesimit te qytetareve te Shkodres per probleme te ndryshme qe ndodhin ne jeten e perditshme ne menyre qe ato te behet direkt apo indirekt pjese e procesit te vendimarrjes ne jeten e qytetit. 

Projektet/Aktivitetet e realizuara:
Ø       Adrian Paci – Paraqitje e punimeve te tij tek “Millenium”
Ø       Dita e tokes – “Mbjellja e fidaneve te rinj te ambjetet e jashtme te Spitalit Rajonal” ne bashkepunim me CSDC Shkoder dhe organizatat mjedisore te Shkodres
Ø       Leter e hapur – Cfare po ndodh me Shkodren”
Ø       Leter e hapur – “Dita e qyteteve te pastra”
Ø       Debat i hapur me kryetarin e bashkise ne ambjentet e CSDC
Ø       Debat televiziv tek TV Rozafa

 

Ne Kinema Milenium, Shkoder
Person Kontakti: Arjan Stajka
Mobile: 06920986891