V E N D I M Nr. 36, Datë 16 / 09...

Mbi  numrin dhe pagesën  e punonjëses/it me kontratë të përkohshme pune për   Këshillin e  Qarkut Shkodër për Vitin 2016    ...

V E N D I M Nr. 16, Datë 06 / 06...

V E N D I M   Nr. 16, Datë  06 / 06 / 2016   Mbi  numrin dhe pagesat  e punonjësve...

V E N D I M Nr. 17, Datë 06 / 06...

V E N D I M   Nr. 17, Datë  06 / 06 / 2016   Mbi miratimin e shtesës së  paketës...

V E N D I M Nr. 24, Datë 06 / 06...

V E N D I M   Nr. 24, Datë  06 / 06 / 2016   PËR DHËNIE SHTESË PENSIONI SHTETËROR TË...

V E N D I M Nr. 25, Datë 06 / 06...

V E N D I M   Nr. 25, Datë  06 / 06 / 2016   PËR DHËNIE SHTESË PENSIONI SHTETËROR TË...

V E N D I M Nr. 42, Datë 16 / 09...

Për dhënien e titullit vendor të nderit “NDERI I QARKUT”     Këshilli i Qarkut Shkodër, në mbledhjen e tij të datës...

V E N D I M Nr. 27, Datë 06 / 06...

V E N D I M   Nr. 27, Datë  06 / 06 / 2016   Për dhënien e titullit vendor të...

VENDIM Nr. 48. Datë 23.12.2016

v:* {behavior:url(#default#VML);} o:* {behavior:url(#default#VML);} w:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99;...