Progetto Ruract

Il 28 – 30 maggio, in Zaragoza Spagna, ha avuto luogo il secondo evento del Progetto Ruract. L’iniziativa, coordinata dalla Presidenza del Consiglio...

27-29 shtator 2012

Konferencë nismëtare me 27-29 shtator 2012, Suharekë , Kosovë. Konferencë nismëtare me 27-29 shtator 2012, Suharekë , Kosovë.Në kuadër të Programit...

Mbledhja e Këshillit Konsultativ

Këshilli i qarkut Shkodër ishte prezent në mbledhjen e Këshillit Konsultativ, Qeveri Qëndrore – Vetëqeverisje Vendore ku u diskutua për problematikat e turizmit 🏖...

01.08.2016

E nis kete fjale time, me nje falenderim per Programin e kooperacionit zviceran qe operon ne Shkoder, per kete fond ve ne dispozicion per...

Zgjidhet Sekretari i Këshillit

  Sot në orën 11.00 në ambientet e Këshillit të Qarkut Shkodër u zhvillua mbledhja e Këshillit të Qarkut Shkodër e cila kishte për qëllim...

29 NËNTORI

🔴⚫️Është 29 Nëntori, festa jonë e lirisë, në peshën dhe dimensionet e së cilës qëndron sakrifica dhe heroizmi i popullit shqiptar dhe luftës partizane...

KESHILLI I QARKUT SHKODER MIRATON BUXHETIN E VITIT 2021 SI DHE PBA 2021-2023

Këshilli i qarkut Shkodër organizoi sot mbledhjen Për buxhetin e vitit 2021 si dhe PBA 2021-2023 e cila është dhe mbledhja e fundit për...

4-7 Nëntor 2015

Mblidhet në Firence Asambleja e Përgjithshme e CPMR. Me datat 4 deri me 7 nëntor 2015 në Firence Itali, u zhvilluan punimet e...

04.11.2020

U zhvilluam takimi i parë për të vendosur bazat e një bashkëpunimi që do t'i jap qarkut të Shkodrës projekte konkrete për zhvillim në...

06 PRILL 2022

Këshilli i qarkut Shkodër organizoi sot mbledhjen e Rradhës së KQSH-së për vitin 2022 Me shumicë votash u miratua projekt - vendimi “Mbi miratimin e...