29 dhe 30 Dhjetor 2012

ZHVILLOHEN MBLEDHJET E KRYESISË DHE KËSHILLIT TE QARKUT SHKODËR. ZHVILLOHEN MBLEDHJET E KRYESISË DHE KËSHILLIT TE QARKUT SHKODËR.Me datë 29 dhe...

13 Shtator 2016

Nis viti i ri Shkollor 2016-2017. Si në gjithë vendin tonë dhe në Qarkun e Shkodrës, sot me 13 Shtator 2016, është çelur viti...

20–23 shtator 2012

PANAIRI I AGROBIZNESIT DHE TURIZMIT 2012. PANAIRI I AGROBIZNESIT DHE TURIZMIT 2012.Në datat 20–23 shtator, në mjediset e Pallatit të Kongreseve,...

ME RASTIN E FESTAVE TË NËNTORIT

Në emër të Këshillit të Qarkut Shkodër dhe në emrin tim personal,  Uroj gjithë popullin e Qarkut Shkodër, Në emër të...

13 dhe 14 Maj 2014

AdriGov në Podgoricë për SME-të dhe FDI-tëNë kuadër të Projektit AdriGov u organizua ne Podgoricë Takimi Institucional Teknik (ITC)  dhe (PMU) Njësia e Menaxhimit...

Bologna 7 dhe 8 mars 2013

FILLOJNË AKTIVITETET E ADRIGOV. FILLOJNË AKTIVITETET E ADRIGOV.Në kuadrin e fillimit te aktiviteteve te projektit AdriGov për një     qeverisje operacionale...

4-7 Nëntor 2015

Mblidhet në Firence Asambleja e Përgjithshme e CPMR. Me datat 4 deri me 7 nëntor 2015 në Firence Itali, u zhvilluan punimet e...

4 dhe 5 Nëntor 2019

Për një rritje të protagonizmit në sektorin Bujqësor Në kuadër të projektit AI-NURECC, me datë 4 dhe 5 Nëntor, në ambientet e Universitetit të Molise...

28 dhe 29 Janar Pejë, Kosovë

Projekti për krijimin e shtegut malor “Majat e Ballkanit”, i gjatësisë prej 192 kilometrash, i cili kalon nëpër Kosovë. Projekti për...