Këshilli i qarkut Shkodër sjell Urimet më të përzemërta për fillimin e muajit të...

Për të gjithë Besimtarët mysliman sot përjetojnë ardhjen e muajit Ramazan, muajit të agjërimit, muajit të Kur’anit, muajit të lëmoshës dhe ndihmës vëllazërore. Muaji Ramazan...

22 MARS 2022

🌸22 Marsi - shënon festën e Sulltan Novruzit. Sipas historisë së besimit bektashi, kjo ditë që përkon me lindjen e Imam Aliut në Qabe, simbolizon...

Gëzuar Fiter Bajramin!

Me rastin e festës së Fitër Bajramit ju përcjellim urimet më të sinqerta duke ju dëshiruar fat, lumturi dhe harmoni ne familjet tuaja dhe...

Hapet zyrtarisht sezoni i turizmit malor në Bashkinë Malësi e Madhe

🏕Në Razëm hapet zyrtarisht sezoni i turizmit malor në Bashkinë Malësi e Madhe. 🏞Ndërsa gjatë ditës ka qëndruar i çelur panairi i pijeve dhe produkteve...

Hapet zyrtarisht sezoni turistik në Bashkinë Vau Dejës.

Tashmë turistët vendas si dhe ato nga çdo cep i botës janë të mirëpritur për të shijuar bukuritë e shumta natyrore që ofron territori...

Këshilli i qarkut Shkodër Përkujton sot 5 Majin

Këshilli i qarkut Shkodër Përkujton sot me 5 Maj, në shenjë nderimi e falenderimi me kuora me lule Deshmorët e Atdheut, në këtë datë...

Gëzuar 1 Qershorin të gjithë fëmijëve

Falu gjithë mirësitë Të rrojnë me nderë në jetë Të mesojnë dituritë Të bëhen të vërtetë Të ndërtojnë mëmëdhenë Vlerat tja lartësojnë Mbi gjithë botën ta ngrenë Si lule ta zbukurojnë! ~...

Mbledhja e Këshillit Konsultativ

Këshilli i qarkut Shkodër ishte prezent në mbledhjen e Këshillit Konsultativ, Qeveri Qëndrore – Vetëqeverisje Vendore ku u diskutua për problematikat e turizmit 🏖...

Gëzuar Kurban Bajramin!

Le ti gëzohemi sëbashku kësaj dite të begatë, në të cilën shpresa, dëshirat dhe ëndrrat tona kthehen nga i plotfuqishmi dhe realizimi i këtyre...