PERDITESIMI I SITUATES SE RENDUAR NGA KUSHTET ATMOSFERIKE NE QARKUN E SHKODRES

Në territorin e Qarkut Shkoder, kemi pasur rritje të nivelit të lumenjve, zgjerim të sipërfaqeve të tokave bujqësore nën ujë në Njësinë Administrative Dajç...

Dita Europiane e kujtesës së Viktimave të diktaturave.

Fjala e Kryetares së Këshillit të Qarkut Shkodër, zonjës Greta Bardeli, me 23 Gusht 2019, dita Europiane e kujtesës së Viktimave të diktaturave. Të nderuar zonja dhe zotërinj miq...

29 dhe 30 Dhjetor 2012

ZHVILLOHEN MBLEDHJET E KRYESISË DHE KËSHILLIT TE QARKUT SHKODËR. ZHVILLOHEN MBLEDHJET E KRYESISË DHE KËSHILLIT TE QARKUT SHKODËR.Me datë 29 dhe...

KQSH i ftuar ne aktivitetin “Nga pavarsia drejt se ardhmes”

Këshilli i qarkut Shkodër kishte kenaqesinë të ishte i ftuar dhe pjesë e aktivitetit përkujtimor festiv "Nga Pavarësia Drejt së Ardhmes", nën kujdesin e...

12 dhe 13 Mars 2013

SEMINAR  VLERËSIMI DHE  BASHKËPUNIMI. SEMINAR  VLERËSIMI DHE  BASHKËPUNIMI.Në datat 12-13 mars 2013 Fondi  Shqiptar i Zhvillimit organizoi ne Durrës seminarin e ...

17 July 2014

On 17 July 2014, at Hotel Colosseo, ran III Regional Seminar entitled "Developing sub regional and identifying pilot projects". On 17 July...

“Tetori Rozë 🎀 në Shkodër”

Bëhu ti mbrojtëse e shëndetit tënd, ti ke mundësinë të zgjedhësh JETËN, në një betejë që mund të fitohet. Këshilli i qarkut Shkodër bën thirrje...

Shkodra Jazz Festival

Shoqata Kulturore “Rrok Jakaj” falenderon Këshillin e Qarkut Shkodër dhe kryetarin z.Hilmi Lakti për mbështetjen e projektit “Shkodra Jazz Festival”, edicioni i 12-të Bashkë, për...

E hëne 19.06.2017

Tituj nderi djemve të Hotit Këshilli i Qarkut Shkodër me date 19.06.2017 në ambientet e Restorant “Mirelit” në Malësinë e Madhe, organizoj një aktivitet...

1 – 2 nëntor

TRAJNIM MBI MONITORIM VLERËSIMIN E PLANEVE DHE STRATEGJIVE TË ZHVILLIMIT RAJONAL TRAJNIM MBI MONITORIM VLERËSIMIN E PLANEVE DHE STRATEGJIVE TË ZHVILLIMIT...