12-13 Shtator CAGLIALI, Itali

Konferencë mbi Programin e mbështetjes së bashkëpunimit në mes qarqeve të mesdheut me ato të ballkanit. Konferencë mbi Programin e mbështetjes së bashkëpunimit në mes qarqeve të mesdheut me ato të ballkanit.Në datat 12 dhe 13 Shtator u zhvillua në Kaljari...

Fotogaleria

{module 536}