21-27 Tetor 2012

Vizitë studimore në Kroaci. Vizitë studimore në Kroaci.Në 21-27 Tetor 2012 Programi Rajonal  i Zhvillimit–Shqipëria Veriore organizoi një udhëtim studimor në Kroaci si një nga aktivitetet nën RP 2 të Planit Vjetor i emertuar "Organizimi i vizitave studimore dhe shkembimit te...

E marte 2 Tetor 2012

Orosh, Mirditë, Komiteti Koordinues për bashkëpunim dhe zhvillim. Orosh, Mirditë, Komiteti Koordinues për bashkëpunim dhe zhvillim.Në kuadër të Programit mbi “Decentralizimin dhe Zhvillimin Lokal”–dldp implementuar nga HELVETAS Swiss Intercooperation dhe programit për “Për forcimin e Strukturave Lokale dhe Rajonale të Qeverisjes...

27-29 shtator 2012

Konferencë nismëtare me 27-29 shtator 2012, Suharekë , Kosovë. Konferencë nismëtare me 27-29 shtator 2012, Suharekë , Kosovë.Në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal, Shqipëria e Veriut,  financuar nga Bashkëpunimi Zviceran dhe ai Austriak, një delegacion me përfaqësues nga Programi, nga...