E shtunë 22 shtator 2012

Festivali i Futbollit të Paqes. Festivali i Futbollit të Paqes.Festivali i Futbollit të Paqes është një veprimtari që synon kultivimin e paqes, zhvillimit të të rinjve, dhe angazhimin e komunitetit me anë të një feste ditore që përmban sport, art, dhe...

E Hënë 17 Shtator 2012

  Takim pune për regjistrimin e Njësive Ekonomike në Qark. Takim pune për regjistrimin e Njësive Ekonomike në Qark.Mbledhja e katërt e Komisionit të Rregjistrimit të Përgjithshëm të Njësive Ekonomike Bujqësore në Qark u hap nga Z. Maxhid CUNGU, Kryetar i...

12-13 Shtator CAGLIALI, Itali

Konferencë mbi Programin e mbështetjes së bashkëpunimit në mes qarqeve të mesdheut me ato të ballkanit. Konferencë mbi Programin e mbështetjes së bashkëpunimit në mes qarqeve të mesdheut me ato të ballkanit.Në datat 12 dhe 13 Shtator u zhvillua në Kaljari...