29 dhe 30 Dhjetor 2012

ZHVILLOHEN MBLEDHJET E KRYESISË DHE KËSHILLIT TE QARKUT SHKODËR. ZHVILLOHEN MBLEDHJET E KRYESISË DHE KËSHILLIT TE QARKUT SHKODËR.Me datë 29 dhe 30 dhjetor u zhvilluan respektivisht  mbledhjet e kryesisë dhe këshillit të qarkut Shkodër të cilat kishin për qëllim të merrnin...

E mërkure 28 nëntor 2012

Kryetari i Këshillit të Qarkut nderon kujtimin e te rënëve për liri e pavarësi. Kryetari i Këshillit të Qarkut nderon kujtimin e te rënëve për liri e pavarësi.Sot me 28 nëntor 2012 dita e 100 vjetorit të shpalljes se pavarësisë, se...

E Hënë 12 Nëntor 2012

MBLEDHJE E KËSHILLIT TE QARKUT. MBLEDHJE E KËSHILLIT TE QARKUT.Sot me datë 12 nëntor 2012 u zhvillua mbledhja e radhës të Këshillit të Qarkut Shkodër, me këtë rend dite:1. “Mbi një  ndryshim  në Buxhetin e vitit 2012”; 2. Mbi  përdorimin e...